Starvac SP 2

Starvac SP 2

Starvac – reprezinta o cucerire a stiintei moderne, puse in slujba esteticii corporale. Este creat pentru noi toate, cele care ne dorim sa devenim sau sa ramanem suple, fara celulita, cu piele ferma si tonifiata. Este creat pentru a ne ajuta cu adevarat in « lupta » pe care o ducem sa ne simtim mandre in pielea noastra.

Pentru ca este un aparat de ultima generatie, Starvac – ajuns de curand si in Romania – a fost, din pacate, pana nu demult inaccesibil pentru majoritatea dintre noi. Acum il puteti gasi si in Cluj Napoca la Centrul de Intretinere si remodelare corporala NewShape.

STARVAC SP2 este un aparat care genereaza un vacuum la suprafata pielii care este astfel aspirata intre cele doua role adaptabile la grosimea tegumentului. In timpul miscarii capului de suctiune, pliul tegumentar este rulat intre cei doi cilindri mobili. Cupele duble de suctiune pot executa un masaj static circular asupra ariilor tinta, mobilizand tesuturile din zona afectata.

PRINCIPIUL DE ACTIUNE AL STARVAC SP 2

Prima actiune – vacuum-ul:

Datorita vacuumului generat in piele, Starvac rupe fibrele care tin celulita prizoniera. De fapt, depozitele de celulita sunt retinute intr-un model de panza de paianjan, absorbtia vacuum-ului ajutand la indepartarea lor.

A doua actiune – presarea:

Portiunile de piele sunt rulate intre doua role interioare care preseaza celulele grase si sparg nodulii de celulita.

UNDE IL PUTEM FOLOSI?

In estetica :

  • tonifiaza pielea
  • modeleaza silueta
  • reduce considerabil celulita
  • elimina toxinele
  • elaxeaza si tonifica corpul

In sport :

  • dreneaza si stimuleaza sistemul muscular
  • accelereaza si relaxeaza aparatul aparatul neuro-muscular

Celulita este o problema, de care sufera aproape fiecare dintre noi. Insa oricine a încercat Starvacpoate spune ca a simtit cum acesta lucreaza asupra celulitei si depozitelor de grasime, spre deosebire de alte aparate pe baza de vacuum. Rezultatele se vad dupa prima sedinta, iar modificarile care duc la obtinerea siluetei se vor face vazute o data cu fiecare tratament cu acest aparat.

Starvac are eficienta in 100% din cazuri . In functie de persoana, vorbim de eradicarea celulitei, de trecere acesteia de la un stadiu al acesteia la altul, iar la unele persoane trebuie combinat cu alte metode pentru a ajunge la rezultatele doriti.

Starvac SP 2

Starvac (30 min)

115 lei 1 Sedinta

530 lei 5 Sedinte

960 lei 10 Sedinte

Starvac (45 min)

140 lei 1 Sedinta

640 lei 5 Sedinte

1180 lei 10 Sedinte

Starvac (60 min)

175 lei 1 Sedinta

800 lei 5 Sedinte

1470 lei 10 Sedinte