Bronzare Organica DHA

Bronzare Organica DHA

De acum, dupa o vizita la NewShape Body Center, poti arata ca proaspat întoarsa dintr-o vacanta exotica mai tot timpul anului. Nimic mai simplu – noul sistem de bronzare organica(bronzare DHA)iti confera un bronz intens in doar 5 minute. Cu alte cuvinte, daca azi esti palida, maine vei avea un bronz intens ca si cum tocmai te-ai intors dintr-o vacanta petrecuta într-o locatie exotica. Acest sistem revolutionar de bronzare organica nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. Bronzare organica – mai rapid decat iti inchipui! Un bronz intens in doar 5 minute!

Tehnica de bronzare organica sau bronzare DHA e simpla: in doar 5 minute lotiunea cu bronzare DHA se pulverizeaza dupa o metoda speciala pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la un bronz intens. Sedinta de bronzare organica dureaza pe piele 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.

Inainte de a urma procedura de bronzare DHA este necesara realizarea unui peeling pentru a indeparta celulele moarte astfel incat pigmentul sa actioneze direct pe celulele vii, obtinandu-se un bronz mult mai durabil. Gomajul se poate realiza atat la salon cat si acasa cu un produs special de peeling corporal. De asemenea, se recomanda epilarea cu o zi inainte de aplicarea pigmentului, pentru ca porii sa fie bine inchisi in momentul pulverizarii. Pentru aplicarea bronzului la nivelul fetei, este necesara o demachiere profunda inainte.

Bronzarea organica reprezinta totodata si un excelent tratament anti-aging datorita continutului bogat de aloe vera, vitamine, extract de ceai alb si de ceai verde, ingrediente care confera proprietati benefice asupra hidratarii si reintineririi pielii. Spre deosebire de alte metode de bronzat, bronzarea prin pulverizare nu este toxica, are un miros placut si nu pateaza hainele iar bronzul obtinut este uniform, fara pete sau dungi inestetice si dureaza pana la urmatoarea etapa de regenerare celulara.

Vestea cea buna este ca oricine poate folosi metoda bronzarii organice, chiar si cele cu pielea foarte sensibila, foarte deschisa la culoare, femeile insarcinate sau persoanele care reusesc sa se bronzeze foarte greu pe anumite parti ale corpului. Culoarea obtinuta prin bronzare organica se intretine mai eficient printr-o hidratare puternica a pielii dupa fiecare dus. Astfel pielea va avea un aspect luminos si radiant mai mult timp.

Recomandare: dupa sedinta de bronzare organica este de preferat sa ne imbracam cu haine mai largi, sa nu facem sport sau dus timp de opt ore dupa aplicare. Contraindicatii: eczeme, psoriazis sau rani deschise.

Solutia cu care se face bronzare este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de suprafata epidermei. Rezultatul: o culoare uniforma, fara dungi sau pete. Solutia nu interactioneaza cu restul corpului. Acesta este si motivul pentru care sedinta de bronzare DHA dureaza doar 7-9 zile – interactionand doar cu primul strat de celule, intensitatea culorii scade pe masura ce celulele moarte se exfoliaza natural.

Stii deja ca o sedinta de bronzare la solar iti poate da multe batai de cap. Cea mai grava dintre ele: cancerul de piele. Solariile emit raze UVB care expun pielea la riscuri de aparitie a cancerului. Aceasta ramane una dintre cele mai grave aspecte ale unei sedinte de bronzare la solar. IARC (Ag. Nationala de Cercetare a Cancerului) a gasit în urma cercetarilor ca riscul de cancer de piele al celor care folosesc solarul ca metoda de bronzare inainte de 35 de ani este de 75%.

Bronzare Organica DHA

Bronzare Organica DHA

155 lei 1 Sedinta

* Exfoliere (peeling organic) extra la cerere