Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System

CavitatiaUltralipo System – solutia ideala pentru reducerea non-invaziva a grasimii si reconturarea siluetei care iti poate schimba viata!

Centrul NewShape vine in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complex tratament de liposuctie virtuala care a fost lansat pe piata estetica. Cert este faptul ca nu exista sedinta de Ultralipo fara rezultate si atentie, nu exista efecte secundare!
Tratamentul de cavitatie(numita si liposuctie virtuala) reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând aparitia unor viduri (bule cavitationale).Acesta provoaca miscari ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Rezultate Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System:

Tratamentul de liposuctie virtualaprin cavitatie cu Ultralipo ofera un nou contur corporal în numai 3 sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere, în medie cu 3 centimetrii la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte (centimetrii difera si in functie de tesutul adipos). Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

Intotdeauna ne vom dori recorduri in materie de slabire si solutii care te aduc la silueta perfecta peste noapte. Iar UltraLipo ofera exact asta! Rezultatele sunt absolut uluitoare, ba mai mult, UltraLipo a fost filmat in direct in actiune, obtinand o reducere de 12 centimetri intr-o singura sedinta.

Avantaje Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System:

 • Lipsa durerii
 • Tratament fara riscuri si non invaziv
 • Rezultate vizibile dupa prima sedinta
 • Indepartarea celulelor de grasime definitive
 • Eficienta certa in cazul acumularilor de grasime superficiale si non- volumetrice
 • Eficienta in fratamentul anticelulitic
 • Tonifierea tesutului conector

Contraindicatii Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System:

 • Sarcina
 • Disfuctii hepatice si renale
 • Afectiuni cardiovasculare
 • Afectiuni dermatologice
 • Interventii chirurgicale (ultimele 3 luni)
 • Obiecte metalice ( tije metalice post-operatorii, sterilet, pierce, stimulator cardiac, etc)

Recomandari Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System:
Pentru ca fiecare sedinta echivaleaza, pentru ficat si rinichi, cu o masa copioasa, cu foarte multe grasimi (colesterolul si trigliceridele eliberate se descarca in ficat si rinichi) persoanelor care apeleaza la acest tratament li se recomanda:

Cu o zi inainte de tratament sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.
Vreme de 72 de ore dupa tratament este total contraindicat sa fie consumate alimente bogate in grasimi si zaharuri, recomandam sa consumati alimente cu un continut ridicat in fibre (legume, fructe) precum si sa beti peste aprox. 2 litri de lichid (apa plata sau ceai neindulcit).

Liposuctie Virtuala – Cavitatie Ultralipo System

Cavitatie Ultralipo 90 min (Ultrasunete 20 min + Cavitatie 30 min + Presodrenaj 40 min)

330 lei 1 Sedinta

890 lei 3 Sedinte

1590 lei 6 Sedinte

* Oferta Promo : - 50% la prima sedință de Cavitație Ultralipo 90 min : 165 lei !