Orar: Luni-Vineri 7:00-21:00 | Sambata 7:00-15:00

Analiza celulita Cell Metter

Cel mai complex produs pentru diagnosticarea celulitei, folosind o metoda extrem de usoara, rapida si precisa pentru obtinerea informatiilor privind marimea stratului adipos. Fiecare banda include si un centimetru pentru masurarea simultana in diametru.

Acest kit contine 3 teste termografice ce functioneaza pe principiul “diagnosticarea la caldura combinata cu efectul de unduire (ripple-effect) “. O banda termografica este alcatuita din molecule in a caror componenta intra cristale lichide. In cadrul diagnosticarii celulitei , pielea in contact cu banda termografica , exercita o presiune mecanica si optica asupra moleculelor cu cristale lichide, conducand la modificarea culorii benzii, de la negru la alte culori in funtie de gravitatea celulitei.

Pe diferite zone de interes vom mula (aplica) banda termografica potrivita temperaturii corpului. Aceasta se va colora in diferite nuante: albastru-verde, albastru-verde-mov-galben , coloratii diverse carora li se adauga mici pete brune, maronii sau negre sau zone intinse ne negru sau maron inchis. Trebuie sa stim ca la o singura persoana putem avea stadii diferite de celulita, pe zone diferite de corp

Tarife

1 Sedinta
Analiza Corporala completa
40 lei
1 Sedinta

New Shape 2019 | Developed by Bluzz Version